տարեկան ենք
գրանցված օգտատեր
գրառում այս պահին
այցելու օրը
📢 Գրանցվեք, կամ մուտք գործեք համակարգ՝ - գրառումներ կատարելու - այլ գրառումների հեղինակներին հաղորդագրություն ուղարկելու - հայտարարությունը բողոքելու, տարածելու, հիշելու - այլ հնարավորություններ ստանալու համար:
Հրապարակի´ր նորությունը մեկ հպումով
Տատիկի բաղադրատոմս և բուռն երևակայություն. զբոսաշրջիկները տոլմա են փաթաթում Դիլիջանում
Հայկական ավանդական ճաշատեսակների բաղադրատոմսերը Վարդա Ավետիսյանի բուռն երևակայության շնորհիվ վերածվել են ճաշացանկի, որը պաշտում են թե՛ տեղի բնակիչները, թե՛ զբոսաշրջիկները։ Ասում են` ռեստորանային բիզնեսը դյութում է ցանկացած մեկին, ով թեկուզ մեկ անգամ տեսնում է այդ աշխարհի «կուլիսները»։ Վարդա Ավետիսյանը սկսել է ռեստորաններում աշխատել ոչ թե հետաքրքրությունից դրդված, այլ գումար վաստակելու նպատակով։ Եղել է մատուցող, հավաքարար, ադմինիստրատոր։ 19 տարեկանում հարազատ Երևանից մեկնել է ԱՄՆ սովորելու և հենց այդպես է ապրելու փող վաստակել։ Սակայն ռեստորանային «տենդը» չի անցել, և նա սկսել է երազել սեփական ռեստորանը բացելու և հոգեբանի մասնագիտությունը մոռանալու մասին։ ... դեպի նյութի աղբյուր
Դիտումների քանակը՝ 434