տարեկան ենք
գրանցված օգտատեր
գրառում այս պահին
այցելու օրը
📢 Գրանցվեք, կամ մուտք գործեք համակարգ՝ - գրառումներ կատարելու - այլ գրառումների հեղինակներին հաղորդագրություն ուղարկելու - հայտարարությունը բողոքելու, տարածելու, հիշելու - այլ հնարավորություններ ստանալու համար:
Հրապարակի´ր նորությունը մեկ հպումով
Համով Հայաստան. սիրում են թե՛ զբոսաշրջիկները, թե՛ տեղացիները. ամենաթրենդային ուտեստը
Այդ հարցում օգնում է Երևանի ռեստորաններից մեկի խոհարար Աշոտ Թումասյանը։ Նա խոստովանում է, որ ուտեստը զբոսաշրջիկներին գերում է իր նուրբ բույրով և համով։ Ի դեպ, այս ճաշատեսակը Հայաստանում թրենդային է համարվում։ Ուտեստը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է գառան երկու սրունք, աղ, պղպեղ, բուրավետ պղպեղ, սխտոր, չերի լոլիկ, չիլի պղպեղ, քաղցր պղպեղ, գազար, սոխ, արևածաղկի ձեթ, ջուր, բրոկոլի, մարինացված եգիտպացորեն, հատուկ սոուս։ ... դեպի նյութի աղբյուր
Դիտումների քանակը՝ 537