10

տարեկան ենք

968

գրանցված օգտատեր

9803

գրառում այս պահին

>2500

այցելու օրը

X

📢 Գրանցվեք, կամ մուտք գործեք համակարգ՝
- գրառումներ կատարելու
- այլ գրառումների հեղինակներին հաղորդագրություն ուղարկելու
- հայտարարությունը բողոքելու, տարածելու, հիշելու
- այլ հնարավորություններ ստանալու համար:

 

Հրապարակի´ր նորությունը մեկ հպումով


Համով Հայաստան. սիրում են թե՛ զբոսաշրջիկները, թե՛ տեղացիները. ամենաթրենդային ուտեստը

13-01-19 15:28

Այդ հարցում օգնում է Երևանի ռեստորաններից մեկի խոհարար Աշոտ Թումասյանը։ Նա խոստովանում է, որ ուտեստը զբոսաշրջիկներին գերում է իր նուրբ բույրով և համով։ Ի դեպ, այս ճաշատեսակը Հայաստանում թրենդային է համարվում։ Ուտեստը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է գառան երկու սրունք, աղ, պղպեղ, բուրավետ պղպեղ, սխտոր, չերի լոլիկ, չիլի պղպեղ, քաղցր պղպեղ, գազար, սոխ, արևածաղկի ձեթ, ջուր, բրոկոլի, մարինացված եգիտպացորեն, հատուկ սոուս։ ... դեպի նյութի աղբյուր

Թեգեր՝ ռեստորան , Հայաստան , Երևան , զբոսաշրջիկ

Դիտումների քանակը՝ 537




Այս նյութը տարածի'ր սոց. ցանցերում



Ամենավերջին հրապարակումները
... Տեսնել բոլոր հրապարակումները


Ամենաշատ դիտվածները
Տեղադրել հայտարարություն


Մուտք համակարգ


Գրանցում

Գաղտնաբառի վերականգնում


Բաժանորդագրություն







  Սեղմեք թարմացնելու համար




Օգտակար